Praktisk info

Telefonkontakt til lægerne: kl. 8-08,45
(forespørgsler, visse receptfornyelser, svar på undersøgelser)

Tidsbestilling og receptfornyelser: kl. 9-12.30

Praksis er normalt aldrig lukket på hverdage.

Fra kl. 12.30 samarbejder vi med Rådhuslægerne-Haarby, Nr.Brobylægerne og Brobylægerne, således at vi på skift tager os af de akutte henvendelser. De fleste af os kan så i fred og ro passe eftermiddagens patienter.

Sygeplejerskerne
Sygeplejerskerne tager sig foruden af skranken med tidsbestilling og receptfornyelser af blodprøvetagning, vaccinationer, sår og vortebehandling og forskellige undersøgelser og vejledninger. Og en masse andet. Men vi tilstræber alle at hjælpe der, hvor der er mest travlt.

Akutte patienter
Da vi har langt til skadestue, må vi jævnligt tilsidesætte en tidsbestilling for at tage os af en skade (eller en anden akut patient).

Kommunikation via hjemmesiden
Fra Selvbetjening i venstre side kan du bestille tider, forny dine recepter og modtage prøvesvar. Du kan også sende korte spørgsmål til lægerne, og læse svar fra disse.

For at anvende online kommunikation, skal du oprette dig som bruger fra “Online” funktionerne i venstre side, du vil ved oprettelsen kun have mulighed for at sende korte spørgsmål til lægerne – for adgang til tidsbestilling, receptfornyelse m.v. henvend dig venligst til klinikken.

Du kan også modtage svar på prøver og undersøgelser via online funktionerne, ofte kan vi give et kort fyldestgørende svar online, men er vi i tvivl finder vi naturligvis en tid til dig. Såfremt du ønsker svar på prøver elektronisk, skal du blot fortælle dette når du er til undersøgelsen.